Thursday, 11 June 2009

second part

i just got back from taman bukit td..today,me n anis went 2 sila rasa pg mkn n then nk jumpe coco kat sila rasa.coco mcm malu2 plk x nk mkn kat sila rasa td.then,we headed 2 taman bukit n jumpe shazana kat sane..biler dah smpi,shazana n anis tny byk soalan kat coco n i plk sbk menbluetooth pic dkt klcc n pavi from anis fon..actually,i nk tny coco but mcm mls ++ malu coz mmg my sifat jenis mcm ni..tnyela my frens semua derong ckp i ni pemalu skit so..x de pape nk citer dah n layan jer gbr ni..












1 comment:

N-S-A-R said...

oit!!
gambar punggung tu jgn la taruk:(